Fri frakt på beställningar över 499 | Hemleverans

Om oss

Zwietz & co grundades 2021 i södra Sverige med en vision om att skapa och sälja handgjorda och högkvalitativa herrsmycken med inspiration från den vackra miljön kring Falsterbonäset.

Varje armband är noggrant utformat och tillverkat av de finaste materialen för att garantera kvalitet och hållbarhet. Vi strävar efter att erbjuda smycken som passar alla stilar och smaker, från eleganta och diskreta smycken till mer iögonfallande och unika. 

Vårt sortiment består av handgjorda armband tillverkade av högkvalitativa material. Varje armband är designat med inspiration från den naturliga skönheten och rika kulturella arvet på Falsterbonäset, där havet och stranden möter skogen och dem öppna landskapen. Våra armband är en hyllning till denna vackra region och dess mångfald av landskap.

Vi på Zwietz & co är passionerade om att erbjuda högsta kvalitet på våra produkter och kundservice. Vi strävar efter att skapa en personlig relation med våra kunder och hjälper gärna till att hitta det perfekta armbandet för att passa din stil och personlighet.

Vi är stolta över att vara en del av Falsterbonäsets kulturarv och vill tacka dig för att välja Zwietz & co för dina herrsmyckenbehov. Vi ser fram emot att dela med oss av vår passion för naturens skönhet genom våra unika och exklusiva smycken.